torstai 12. syyskuuta 2019

POSTAUSSARJA; Vinkit järkevään painonpudotukseen 2/3

Viime viikolla kirjottelin siitä, miten kannattaa kiinnittää huomiota mielummin kokonaisuuteen kun keskittyä pelkästään vaan siihen laihduttamiseen. Tällä viikolla vinkki liittyy kaupassa käyntiin!

Ruokalistan suunnittelu ja kaupassa käynti 

Suunnittele sunnuntaisin seuraavan viikon ruokalista valmiiksi, mitä syöt milläkin aterialla minäkin päivänä ja tämän jälkeen rakenna itsellesi kauppalista. Moni ajattelee, että ruokavalion noudattaminen on hankalaa ja työlästä, sekä vie hirveästi aikaa kun pitäisi miettiä mitä sitä söisi, itselläni tähän kuluu aikaa viikossa noin 15-30 minuuttia, eli ei ihan hirveästi. Kun suunnittelet ja kirjaat paperille ateriat ylös, näät myös konkreettisesti, onko ne tarpeeksi monipuolisia.

Käy kaupassa ainoastaan kerran tai kaksi viikossa ja osta vain ne tarvikkeet, jotka olet kauppalistaasi kirjoittanut, näin vältyt turhilta houkutuksilta ostaa mitään ylimäärästä. Älä mene nälkäsenä kauppaan. Oikeasti! Mieliteot ovat silloin voimakkaimillaan ja taas riski ostaa epäterveellisempiä vaihtoehtoja kotiin, tai kotimatkalle syötäväksi.

Näin säästät myös selvästi rahaa, kun ostat kaupasta vain ne tarvikkeet, mitä tarvitset.

Kuulemiin! - Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimman blogikirjoitukset

POSTAUSSARJA: Vinkit järkevään painonpudotukseen 3/3

Painoa pudotetaan monistakin syistä, jotkut haluavat olla kevyempiä, toisella terveyden tila vaatii painonpudotusta, joku toinen tekee sen ...

Luetuimmat