maanantai 19. elokuuta 2019

POSTAUSSARJA; Vinkit elämäntapamuutoksen aloittamiseen 2/3

Edellisessä postauksessa kirjotin siitä, miten voi vähentää turhaa paikallaan oloa. Nyt olisi toisen vinkin aika!

Älä ole täydellinen

Täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan, joten miten sinä voisit olla? Jokainen on omalla tavallaan täydellinen, mutta 100% täydellisyyteen pyrkiminen johtaa usein siihen, että jatkuvasti ollaan tyytymättömiä ja turhautuneita omaan tekemiseen, koska aina jonkun asian olisi voinut tehdä pikkusen paremmin.

Se riittää, kun annat kaikkesi ja myönnät itsellesi jaksamisesi rajat, tuloksia tulee aivan varmasti! Et voi aina miellyttää ympärilläsi olevia ihmisiä vastaamalla kaikkeen 'kyllä', kukaan ei loukkaannu tai pahoita mieltään sen takia, jos haluaa pitää itsestään huolta, vaikka monesti ajattelemmekin niin. Ja jos loukkaantuu, niin antaa loukkaantua. Omaan napaan tuijottelijoita tässä maailmassa riittää. Ei ole itsekästä laittaa omaa hyvinvointiaan etusijalle, mutta se on itsekästä, jos ei osaa kieltäytyä asioista ja purkaa kiukkunsa, v*tutuksensa ja väsymyksensä muihin.

Käytä siis 'kyllä' sanaa harkiten - äläkä unohda, että sinun ei tarvitse perustella tai puolustella 'ei' sanan käyttöä - varsinkin jos oma hyvinvointisi on vaa'an toisessa kupissa.


Kuulemiin! - Janette




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimman blogikirjoitukset

POSTAUSSARJA: Vinkit järkevään painonpudotukseen 3/3

Painoa pudotetaan monistakin syistä, jotkut haluavat olla kevyempiä, toisella terveyden tila vaatii painonpudotusta, joku toinen tekee sen ...

Luetuimmat