maanantai 23. syyskuuta 2019

POSTAUSSARJA: Vinkit järkevään painonpudotukseen 3/3

Painoa pudotetaan monistakin syistä, jotkut haluavat olla kevyempiä, toisella terveyden tila vaatii painonpudotusta, joku toinen tekee sen omaksi ilokseen, kun taas jollakin toisella voi olla joku muu syynä. Mutta mitä sielä taustalla on?

Mikä on arvokasta?

Kun lähdetään pudottamaan painoa, monesti motivaattorina on ulkoinen asia - halutaan näyttää paremmalta, mutta mites ne sisäiset asiat?  Tyypillisesti emme aseta tavoitteita, joita ei ole niin tärkeä saavuttaa, jokaisen tavoitteen takana on toive sen tavoitteen toteutumisesta. Liittyy ne tavotteet sitten painonpudotukseen, uran kehittämiseen, parempana puolisona tai vanhempana olemiseen, mukaan astuu henkilökohtaiset arvot.

Arvot ovat niitä, jotka määrittävät mitä olemme, mitä teemme ja miten teemme. Arvot vastaavat kysymykseen; Mikä on arvokasta? Kun lähdet tekemään töitä painonpudotuksen eteen, mieti viisi asiaa, miksi painonpudotus on sinulle tärkeää. Löytyykö sieltä enemmän sisäisiä, vai ulkoisia asioita?

Esimerkiksi:
1. arjen jaksaminen paranee
2. nukun paremmin
3. lemppari housut mahtuu jalkaan
4. olo on kevyempi
5. mieli on positiivisempi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimman blogikirjoitukset

POSTAUSSARJA: Vinkit järkevään painonpudotukseen 3/3

Painoa pudotetaan monistakin syistä, jotkut haluavat olla kevyempiä, toisella terveyden tila vaatii painonpudotusta, joku toinen tekee sen ...

Luetuimmat